Volta per Ull de Ter. Hivernal amb raquetes de neu

9 de desembre de 2016
Aprofitant la nevada que va fer abans del pont de la Puíssima, i abans que les altes temperatures d’aquest fantàstic anticicló que se’ns ha instal·lat al damunt fongui la neu, anem al sector d’Ull de Ter, sense cap més objectiu que fer una passejada amb raquetes de neu, sense preveure on anirem.
Arribant a l’aparcament de l’Hotel Pastuira, veiem la pista del Xalet que sembla prou nevada, de manera que decidim aparcar al primer aparcament, equipar-nos i començar a pujar per aquesta pista.
A l’hora que comencem a caminar, per aquesta pista només hi trobem gent amb esquís de muntanya i raquetes. Més tard, hi veurem baixar esquiadors i evitarem passar-hi.
Fa un dia fantàstic i anem pujant tot gaudint d’unes vistes fantàstiques, entretenint-nos mirant els escaladors que pugen per les canals de la cara nord dels dos Gra de Fajol i anem pujant fins al Coll de la Marrana.
Baixem en direcció al Xalet Vell d’Ull de Ter, passant per l’Estany Fonedís i baixem cap al Refugi d’Ull de Ter, el Pla d’Hospitalets i pel camí que evita la carretera, acabem d’arribar a l’aparcament d’on hem sortit.
Una passejada amb un entorn i unes condicions formidables!
Hem fet una volta d’uns 6,5 km i 537 m de desnivell.
Temps aproximat de marxa: 50 minuts fins al Coll de la Marrana; 25 minuts del Coll de la Marrana al Xalet Vell, i 45 minuts del Xalet vell fins a l’aparcament, passant pel Refugi d’Ull de Ter.

Per descarregar el track podeu clicar aquí













Comentaris